Kesän Yritysauto

Delta Auton yritysmyynti tarjoaa vihreän kesän kunniaksi täysin sähköisen yritysauton.

Kesän yritysauto on Kia Soul EV sähköauto, johon huoltoleasing vain 499 € /kk – yhteistyössä OP Kulku.

Tutustu!

 

Kia Soul EV

100 % sähkötoiminen ja 100 % tyylikäs

Käynnistä päiväsi uudella tavalla: 100 % sähkötoiminen ja 100 % tyylikäs Kia Soul EV. Soul EV on ainoa SUV-mallinen täysin päästötön auto. Tällä autolla on huippuluokan toimintasäde, erinomainen kiihtyvyys, tilavuus ja käytettävyys. Autoa ei ulkonäön perusteella ikinä arvaisi sähköautoksi. On aika ottaa tehokas kaupunkiajo haltuun tyylillä.

Mitä jos yrityksesi päästöt olisivat 0 grammaa ja polttoainekulut 0 litraa?

Kia Soul EV – Huoltoleasing vain 499 €/kk, sis alv. 24%
48kk ja 10tkm/1 vuosi

 

Löydä uusi tapa ajaa

Ajamiseen liittyvä tekniikka on voinut muuttua, mutta Kia Soul EV:ssä lopputulos on sama: puhdas ajonautinto. Ratin takana voit nauttia erinomaisesta tehosta ja väännöstä. Soul EV:n sähkömoottorin avulla kiihdytät hetkessä nollasta sataan, ja sen huippunopeus on 145 km/h. Jopa 250 km:n toimintasäde ja päästöttömyys tekevät autosta sekä käytännöllisen että ekologisen. Ajaminen on vakaata ja mukavaa sekä kuljettajalle että matkustajille auton ketteryyden, alhaisen painopisteen ja hiljaisuuden vuoksi.

 

Löydä uusi tyyli

Ohjaamossa on upea kaksisävyinen värimaailma, ja se on täynnä inspiroivia ominaisuuksia – tasaisista pinnoista ja pyöreistä reunoista ainutlaatuiseen ekologisiin verhoiluihin ja pehmusteisiin. Rohkea, intuitiivinen mittaristo on upea ja innovatiivinen. Voit käyttää kattavaa informaatio- ja viihdejärjestelmää varaustilan tarkistamiseen, seuraavaan latauspisteeseen olevan matkan ja reitin katsomiseen, ilmastoinnin säätämiseen ja musiikin valitsemiseen. Etuovien kaiuttimia ympäröivät moniväriset tunnelmavalot sykkivät musiikin tahtiin.

Sähkötoiminen käsijarru
Seisontajarruvipua ei tarvitse vetää voimalla, vaan jarruttamiseen riittää lyhyt vetäisy sormella.

Panoraamakattoikkuna
Päästä päivänpaiste sisään: suuri, edestä avattava kaksiruutuinen panoraamakattoikkuna täyttää matkustamon valolla ja lisää tilavuuden tuntua sisätiloissa. Se on myös varustettu sähköisellä aurinkosuojaverholla.

Äänentoiston kauko-ohjaus
Säädä äänenvoimakkuutta ja vaihda kanavia irrottamatta otettasi ohjauspyörästä ergonomisesti sijoitettujen ohjauspyörän säätimien ansiosta.

Vakionopeussäädin
Muuta vakionopeudensäätimen asetuksia kätevillä ohjauspyörään sijoitetuilla valitsimilla.

Flex Steer – mukautettava ohjausvaste
Valitse kolmesta ohjaustilasta: comfort-tila soveltuu kevyeen kaupunkiajoon, normaalitila tavanomaisiin ohjausolosuhteisiin ja sport-tila vaativampaan ajoon moottoritiellä.

Integroidut tuuletusaukot ja diskanttikaiuttimet
Sivutuuletusaukot on integroitu saumattomasti, ja kelluvat diskanttikaiuttimet antavat tyylikkään lisän sisätiloihin.

Peruutuskamera
Peruutettaessa audio- tai navigointinäyttöön tulee näkyviin reaaliaikainen takanäkymä, jossa on auton leveyttä osoittavat ohjausviivat.

Rengaspaineen valvontajärjestelmä
Auton vakiovarustukseen kuuluva rengaspaineen valvontajärjestelmä varoittaa mittaristossa näkyvällä varoituksella, jos rengaspaine on liian pieni.

 

Kia Soul EV Kia.fi-sivustolla »

Haluatko tietää lisää? Yritysmyyntimme auttaa


Kia Soul EV hinta 34.222,42 €, arvioitu autovero 1.267,58 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 34.822,42 €. CO2 -päästöt 0 g/km.