Kuukauden Yritysauto

Delta Auton yritysmyynti tarjoaa kuukauden yritysauton.

Marraskuun yritysautona on Kia cee’d Edition 7, johon huoltoleasing vain 498 € /kk (36kk/60tkm) – yhteistyössä A1 Leasing.

Tutustu!

 

Kia cee’d Edition 7 -farmari.

Kaikki loistavan ajettavuuden puolesta.

 

 

Kia cee’d 1.0 ISG 100hv Edition 7 SW EcoDynamics
Huoltoleasing vain 498 €/kk (36kk/60 tkm), sis alv. 24%

 

Kia cee’d Edition 7 varusteina mm.

  • 100hv T-GDi-moottori
  • Peruutuskamera
  • Apple CarPlay / Android Auto-yhteensopivuus
  • Navigointijärjestelmä 7” näytöllä
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Vakionopeudensäädin
  • Bluetooth handsfree

 


VARUSTELU, JOKA TEKEE VAIKUTUKSEN JA AUTTAA KESKITTYMÄÄN AJAMISEEN.

Cee’din uusi matkustamo on suunniteltu häikäisemään sinut muutenkin kuin tyylikkäillä kromatuilla yksityiskohdilla ja saa sinut välittömästi tuntemaan itsesi tervetulleeksi. Kauniissa keskikonsolissa sekä USB- ja AUX-liitännöissä on tunnelmavalaistus tuomassa lämmintä hehkua. Kojetaulun pehmeälinjainen viimeistely ja katseenvangitsevat yksityiskohdat, kuten siipimalliset oven kahvat ja urheilulliset kolmitauluiset mittarit, luovat myös omalta osaltaan laadukkuutta.

Kun kaikki on suunniteltu kuljettajan ympärille, erilaisten laitteiden käyttö on vaivatonta: intuitiivisesti muotoiltuun mittaristoon voi sijoittaa myös TFT-LCD-teräväpiirtonäytöllä varustetun nopeusmittarin. Mittari on erittäin helppolukuinen ja korostaa korkealuokkaista tunnelmaa. Keskikäsinoja on säädettävä ja epäsymmetrinen keskikonsoli kääntyy kuljettajaa kohden. Kaikkien näiden yksityiskohtien huomiointi lisää mukavuuttasi ja tyyliä.

 


MINNE TAHANSA OLETKIN MENOSSA, UUSI KIA CEE’D VIE SINUT TURVALLISESTI PERILLE.

 

Cee’d-mallien vahvistetussa korissa on yhdessä toimivat alustan vaimennusosat takaamassa vakaan ajon ja parhaan iskunvaimennuksen. Autossa on myös 6 turvatyynyä – kaksi etuturvatyynyä, kaksi sivuturvatyynyä ja kaksi sivuikkunoiden turvaverhoa. Kaikki turvaominaisuudet on testattu perusteellisesti, jotta ne täyttäisivät tiukimmatkin eurooppalaiset turvamääräykset.

 

 

Katso tarkat mallitiedot »

Haluatko tietää lisää? Yritysmyyntimme auttaa


Kia cee’d 1.0 ISG 100hv Edition 7 SW EcoDynamics hinta 19.178,84 €, arvioitu autovero 4.111,23 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 23.890,07 €. CO2 -päästöt 121 g/km.