Yrityksille parasta paikallista palvelua

Auto-alan suhdanteet ovat isossa myllerryksessä, joka tulee lähinnä digitalisuuden kautta. – Autokauppa tulee siirtymään kivijalkamyymälöistä yhä enemmän verkkoon, mutta toki näkyvyttä täytyy olla myös paikallisesti. Tänä vuonna hyvinkin voimakkaasti markkinoille ovat ryntäämässä sähköautot ja autokauppaan tulee vaikuttamaan myös liikennekaariasiat, sanoo yritysmyyntijohtaja Kari Wikholm Delta Autosta. – Delta Auto on kovassa kasvussa ja tulemme myymään tänä vuonna noin 2000 yritysautoa. Palvelu on ensiarvoisen tärkeää, jota rakennetaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Kaikki yritysasiakkaat voivat saada palvelua on omalta yhdyshenkilöltä koko maan kattavassa 26:n Delta Autoliikkeen verkostossa.

 

Paikallinen palvelu tärkeää

– Lupauksemme on haluta tuottaa parasta paikallista palvelua niin yritys- kuin henkilöasiakkaillemmekin, toteaa Wikholm. – Olemme hyvin voimakkaasti mukana yritysmyynnissä ja tavanneet 160 suurinta yritystä viime kesän jälkeen. Paikallinen verkostoituminen on äärettömän tärkeää ja Delta Auto on mukana monissa verkostoitumistapahtumissa, joissa tavataan eri tahojen edustajia, jatkaa Wikholm.

– Emme halua olla pelkkä automyymälä, jossa käydään autokauppaa, vaan panostamme aidosti palveluun ja siksi olemme jakaneet palvelumme neljään eri osa-alueeseen. Yritysmyynti-tiimimme auttaa kaikissa asioissa ja tarjoaa yritysten tarpeisiin parhaan ratkaisun. Ensimmäinen osa-alue on tietysti autojen hankinta, johon kuuluvat mm. työsuhdeautot sekä tuotanto- ja pakettiautot. Toinen osa-alue on autojen huoltopalvelut, josta esimerkkinä olemme tuoneet Oma Kuski-palvelun eli haemme ja palautamme autoja yrityksistä huoltoon 19 euron hinnalla isoissa kasvukeskuksissa.

”Olemme hyvin voimakkaasti mukana yritysmyynnissä ja haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta paikallista palvelua”, sanoo yritysmyyntijohtaja Kari Wikholm Delta Autosta.

– Kolmas tukijalkamme on autokaupan rahoitus, jossa tuotamme palveluita kaikkien rahoituskumppaneiden kanssa hyvinkin läheisessä yhteistyössä. Neljäs tukijalkamme on yrityksen henkilökunnan hankinnat, jossa yrityksen henkilöstö voi hankkia auton Delta Diilin kautta. Mallistostamme voi valita pienen perusauton käyttöönsä kahdeksi vuodeksi, jolla saa ajaa 40 000 km saakka, ynnää Wikholm. –  Pakettiin sisältyy myös auton talvirenkaat ja huollot. Hintaesimerkkinä Opel Corsa 299e / kk tai Kia Ceed 399 / kk, jotka molemmat ovat hyviä ja helppoja vaihtoehtoja perheen kakkosautoksi. Kahden vuoden jälkeen voi valita palauttaako auton vai lunastaako sen itselleen. Kaikki hinnat ovat näkyvissä sopimuksessa, mitään ei ole piilossa eikä tule yllätyksenä. Kerran kuukaudessa tuomme yrityksille myös uuden leasing auton, joka on huhtikuussa uunituore Opel Vivaro.  Huhtikuussa pakettiauto toimitetaan lisäksi asiakkaille paikan päälle vaikka yrityksen pihalle, avaimet käteen periaatteella.

 

Sähköautoihin uusia malleja

Sähköautoihin on tulossa mukavia uusia vaihtoehtoja kuten Kia Soul EV, sekä syksyllä Opel Ambienta E, jotka molemmat tulevat yritysmyyntiin. – Turku on maassamme edelläkävijä autoilun sähköistämisessä ja ennen kaikkea kulujen sähköistämisessä Suomessa. Turussa on käytössä jo useita hybridi – taxeja, iloitsee Wikholm. – Monelle yritykselle ympäristöarvot ovat tosi tärkeitä ja siksi tähytään sähköautoiluun. Mitä pienempiä ovat autojen päästöt sitä pienemmät ovat elinkaarikustannuksetkin. Muistutan vielä, että huollamme kaikki sähköautot, jotka on ostettu Delta-Autosta, ympäri Suomen. Olemme siis jo valmiina sähköautopalveluun ja niiden kasvuun, myös huoltojen osalta.

 

Artikkeli julkaistu Kauppa ja Teollisuus -lehdessä 04/2017 -numerossa