Uutuusmalli Mitsubishi Space Star

Mitsubishi esittelee uuden henkilöautomallin tänä syksynä. Täysin uusi Space Star on kasvavaan B-segmenttiin sijoittuva auto, joka häikäisee trendikkään olemuksensa lisäksi myös ominaisuuksillaan. Space Star on asemoitu luokkansa edullisimmaksi automaattivaihteiseksi autoksi Suomessa.

Space Starin vahvuutena ovat persoonallinen muotoilu, polttoainetaloudellinen ja vähäpäästöinen voimanlähde, nautinnollinen ajettavuus ja monikäyttöiset tilat. Alle neljän metrin (3710 mm) pituudesta huolimatta 5-ovinen Space Star on suunniteltu viidelle matkustajalle. Autossa on jalkatilaa yhteensä 1 651 millimetriä. Kokoansa suuremmalta tuntuvat sisätilat lisäävät matkustusmukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Space Star yhdistää dynaamisen muotoilun upeisiin aerodynaamisiin yksityiskohtiin. Virtaviivaisen Space Starin ilmanvastuskerroin on luokkansa parhaimmistoa (Cd-arvo 0.27). Tämä vähentää tuulen aiheuttamaa melua ja CO2-päästöjä sekä parantaa polttoainetaloutta ja vakautta suurissa nopeuksissa. Space Starin CO2-arvo on automaattivaihteistolla vain 95 g/km.

Space Starin voimanlähteenä on erittäin taloudellinen, 3-sylinterinen Mitsubishin MIVEC-moottori (80 hv), jonka kulutus (EU-yhdistetty) on alhaisimmillaan vain 4,1 litraa sadalla. Space Star onkin segmenttinsä taloudellisimpia autoja ylläpitokustannukset huomioiden.

Space Star saapuu Invite-varustetasolla. Kattavaan varusteluun kuuluvat vakiona muun muassa ilmastointi, ajonvakauden- ja pidonhallintajärjestelmä (ESC), Auto Stop & Go -järjestelmä, 6 turvatyynyä, sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana, sadetunnistin, kauko-ohjattava keskuslukitus ja USB-portti.

Mitsubishi Space Star on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti. Space Star 1.2 Cleartec Invite MT -mallin hinta alkaa 12 990 eurosta. Uutuusmallin houkuttavuutta lisää automaattivaihteinen Space Star 1.2 Cleartec Invite CVT, joka on luokkansa edullisin automaattivaihteinen auto Suomessa. Space Star 1.2 Cleartec Invite CVT -mallin hinta alkaa 14 590 eurosta.

Tarkemmat mallitiedot löydät uusien autojen sivuiltamme

Lue lisää uudesta Mitsubishi Space Star -mallista Mitsubishin sivuilta

Mitsubishi Space Star on ehdolla Vuoden Auto Suomessa 2015 -äänestyksessä, jossa valitaan vuoden tärkein uusi automalli. Space Star lanseerataan syyskuun alussa ja tiedotamme tarkoista hinnoista ja malleista piakkoin.