Uuteen vuoteen 2017

Vuonna 2017 autoalalla tapahtuu paljon muutoksia. Heti vuoden alusta autoveron muutos astuu voimaan. Lisäksi Deltan edustamien merkkien mallistot uusiutuvat.

Vuosi 2017 tuo heti muutoksia tullessaan. Autoilun verotus muuttuu ja näin ollen hinnastot päivittyvät heti vuoden vaihteessa. Mallisto valikoimat myös laajenevat ja päivittyvät Deltan edustamien merkkien osalta.

Ajoneuvovero nousee, autovero laskee

Vuoden 2017 ajoneuvovero nousee, mikä tarkoittaa 36,50 euron korotusta vuosittaiseen maksuun. Laskutusjaksojen johdosta vuoden 2017 veroa on saattanut maksaa korotettuna jo vuoden 2016 puolella.

Sen sijaan autoveroa kevennetään pienipäästöisiä autoja suosien, vuonna 2017 pienipäästöisten autojen veronkevennys onkin huomattavasti suurempi kuten alla olevista kuvista voi nähdä.

Myös leasingautojen maahantuontisäädökset muuttuvat vuoden 2017 alusta EU-lainsäädäntöä vastaaviksi, joka tulee varmasti jonkun verran muuttamaan kilpailua autoleasing-alalla. Toivottavasti asiakkaan eduksi.

Kia-mallistoa uudistetaan laajalti

Kia-mallistoon tulee kokemaan vuoden 2017 aikana paljon uudistuksia. Maaliskuussa markkinoille on tulossa uusi Kia Rio, toukokuussa uusi Kia Picanto, sekä Kia Optima-farmari PHEV ja Kia Niro PHEV syyskuussa. Lisäksi syyskuussa on myös tulossa Kia Rio SUV nimellä kulkeva automalli, joka perustuu Rion koriin, mutta tarjoaa lisätilaa ja lisää korkeutta tienpintaan nähden.

Kia myös tuo markkinoille vuoden 2018 aikana kokonaan uuden automallin Kia CK:n ja tästä saammekin maistiaisia vielä tämän vuoden puolella. Sen verran tiedetään kuitenkin että kyseessä on menevä menopeli ja kilpailijoiksi on kaavailtu BMW 3-sarjaa ja Audi A4:sta.

Mitsubishi- ja Mazda-mallistot kokevat muutoksia

Mitsubishin ja Mazdan osalta mallistot tulevat myös päivittymään. Uusi Mitsubishi Space Star on näillä näkymin tulossa markkinoille toukokuussa ja Mitsubishi ASX saa päivitystä lokakuun aikana.

Mazda-valikoima kokee Mazda3:n osalta uudistuksia kun uusi Mazda3 tulee myyntiin jo helmikuussa! Mazda3 tulee uuden G-Vectoring Control järjestelmän kera, joka tekee ajamisesta entistä tunnokkaampaa, rennompaa ja nautinnollisempaa.

Mazdan MX-5 saa myös vuoden 2017 aikana RX-version, joka tulee konttiin taittuvalla kovakatolla. Sähköinen kattomekanismi avaa katon vain 12 sekunnissa. Ikonisen roadsterin ajotuntumasta ei ole kuitenkaan tingitty, takavedon ja täydellinen 50/50 painojakauma on edelleen tallella kovakaton tuomasta lisäpainosta huolimatta.

Kiitos vuodesta, tulevaa odotellessa

Tässä vaiheessa on aina hyvä kiittää teitä rakkaat asiakkaamme, jotka teette toiminnastamme mahdollista. Pyrimmekin vuoden 2017 aikana palvelemaan teitä vielä paremmin kuin ennen, tehdään yhdessä tästä vuodesta parempi kuin edellisestä!

Kiittäen,

Delta Auton väki!