Uusi Kia Rio nähtävillä liikkeissä

Kian maailmanlaajuisesti myydyin malli uudistuu. Täysin uusi Kia Rio tuo ensimmäisenä paljon uutta omaan luokkaansa – nyt varustettuna kaistavahdilla ja luokkansa suurimmalla tavaratilalla.

Uuteen Rioon on tarjolla laaja valikoima bensa- ja dieselmoottoreita. Turboahdettujen moottorien suosion vuoksi uusi Rio on saatavana Kian kolmisylinterisellä 1.0-litrasella T-GDI -moottorilla (100 hv & 120 hv).

Tule lähimpään Delta Autoon tutustumaan mallistoon!

Luokkansa paras varustelu

Uusi Rio on luokkansa ensimmäinen auto, jossa on jalankulkijoiden tunnistuksella varustettu automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä. Automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän lisäksi autossa on kaistavaroitin, joka varoittaa kuljettajaa, jos hän on ajautumassa pois kaistaltaan suuntavilkkua näyttämättä.

Moderni matkustamo

Uudessa Kia Riossa on moderni matkustamo, joka on suunniteltu aiempaa ergonomisemmaksi. Kojelauta on kallistettu kuljettajaa kohti, jolloin sisätilojen ilme on urheilullisempi ja kuljettajakeskeisempi. Kojelaudan keskellä on uusi ”kelluva” informaatio- ja viihdejärjestelmä, joka on saatavilla joko 5” tai 7” korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä. Rion kosketusnäyttöön on saatavilla älypuhelinten integroimista varten Android Auto™- ja Apple CarPlay™ -palvelut.

Uusi Rio on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi ja käytännölliseksi. Ajonautintoa lisäävät avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä, lämmitetyt istuimet ja ohjauspyörä, sadetunnistimella varustetut tuulilasinpyyhkimet ja automaattiset ajovalot. Uuteen Rioon on saatavissa myös automaattinen vakionopeudensäädin ja takakameralla varustettu peruutustutka.

Uusittu ilme

kia_rio_my17_body_decals_racing_stripes_10712_58247

Uuden Rion muotoilussa erottuvat selkeät linjat, jotka antavat autolle modernin ilmeen. Aiempaa pidemmät etuylitys, konepelti ja akseliväli sekä näyttävä C-pilari tekevät autosta edeltäjäänsä vetovoimaisemman.

Uuden Rion sivuprofiilissa korostuvat suorat ja selkeät linjat, jotka kulkevat auton koko hartialinjan ja ovien pituudelta. Tämä lisää pituusvaikutelmaa antaen autolle voimakkaamman ulkonäön.

Uusi Rio on saatavilla kahdeksalla eri korivärillä Euroopassa. Tarjolle on tullut neljä uutta värivaihtoehtoa. Valittavissa on lisäksi kolme erilaista alumiinivannetta (15”– 17”). Uusi Rio tulee Euroopassa myyntiin viisiovisena versiona.

Luokkansa suurin tavaratila

kia_rio_my17_cargo_main_kapea

Uudessa Riossa tulee olemaan luokkansa tilavin matkustamo ja suurin tavaratila (325 l). Käytännöllisyys on ollut Rion kehittely- ja suunnittelutiimien keskeinen tavoite. Matkustamoon on saatu lisää tilaa useilla Rion korin ja matkustamon muutoksilla. Näihin kuuluvat muiden muassa uudelleen muotoillut ovipaneelit, uudet katon sisustusmateriaalit, kojelaudan uudistettu muotoilu ja Rion korirakenteen muutokset, kuten pidempi akseliväli.

kia_rio_my17_trunk_liner_10711_58235

Hinnasto ja lisätiedot

Tutustu uuden Kia Rion hinnastoon »

Lataa PDF – HinnastoEsiteTekniikka ja varusteet

Lue lisää uudesta Kia Riosta osoitteessa Kia.fi »

Videot uudesta Kia Riosta