Uusi BMW X4-katumaasturi

Uudessa X4-mallissa yhdistyvät suositun BMW X-tuoteperheen erityispiirteet ja klassisen coupén urheilullinen eleganssi.

Teknisesti BMW X4 noudattelee BMW X3-mallia, mutta sen urheilullisuus on omaa luokkaansa. Ajodynamiikan takaavat BMW xDrive -nelivetojärjestelmä ja BMW EfficientDynamics -valikoiman moottorit. Valittavana on kolme bensiinimoottoria ja kolme dieselmoottoria, tehoiltaan 184 hv – 313 hv. Yhdessä BMW TwinPower Turbo -teknologian kanssa moottorit optimoivat suorituskyvyn ja ajomukavuuden lisäksi polttoaineen kulutuksen ja päästöt. Kaikki BMW EfficientDynamics -moottorit täyttävät EU6-päästömääräykset.

Myös muotoilu ja visuaaliset yksityiskohdat tukevat BMW X4:n urheilullisuutta. Auton tunnuspiirteisiin kuuluvat muun muassa virtaviivaiset sivulinjat, näyttävät ilmanottoaukot puskurissa ja BMW:lle tyypilliset tupla-ajovalot ja L:n muotoiset LED-takavalot. Muotoilun kruunaa coupémainen kattolinja.

Etupenkit ovat BMW X4:ssä hieman matalammalla kuin X3:ssa, mikä luo urheilullisen ja coupémaisen ajotuntuman. Sisätilat ovat tilavat ja käytännölliset kolmenistuttavan takapenkin taittuvan selkänojan ansiosta.

BMW X4 on saapunut ennakkomyyntiin. Malli lanseerataan Suomessa syyskuun alussa.

Tutustu BMW X4-sarjan hintoihin »