Uudistunut Kia Venga saapuu Suomeen

Uudistunut Kia Venga saapuu tammikuussa Suomeen. Venga on Kian kompakti monikäyttöauto, joka on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa. Venga on Suomessa luokkansa myydyimpiä malleja.

Uudistunut Kia Venga tarjoaa upean muotoilun lisäksi taloudellisuutta ja käytännön mukavuutta hyödyntäen tehokkaasti auton pituuden (4075 mm). Vengan akseliväli (2615 mm) on luokassaan pitkä. Korkea (1600 mm) kattolinja maksimoi matkustamon tilat. Venga tarjoaakin luokassaan totuttua suuremmat sisätilat mahdollistaen auton parhaan käyttötarkoituksen aina tarpeen mukaan.

Kian Euroopan suunnittelutiimi on muotoillut Vengaan uuden ulkoilmeen eteen ja taakse. Sisältä auto on puolestaan aiempaa hienostuneempi.

Venga on saanut uudistuksessa suuremman etusäleikön. Keulan alasäleikön yhteyteen on sijoitettu sumuvalot ja LED-päiväajovalot. Takana puolestaan krominen lista yhdistää uusitut LED-valot. Tarjolla on myös uusia kevytmetallivanteita (16” ja 17”).

Vengan sisätilojen laatuvaikutelmaa korostavat metallisomisteet ja uusittu keskikonsoli audiolaitteella. Uusina mukavuusvarusteina Vengaan on saatavana lämmitettävä ohjauspyörä ja Kian 7” navigointijärjestelmä peruutuskameralla. Navigointijärjestelmään kuuluu muun Kia-malliston tapaan 7 vuoden karttapäivitykset.

Kia Vengan voimalähteinä ovat taloudelliset 1,4- ja 1-6-litraiset bensiini ja dieselmoottorit (90–128 hv). Vaihteistoina ovat 5- ja 6-portaiset manuaalivaihteistot sekä automaatti. Varustetasoina ovat EX ja ylellinen TX.

Uudistuneen Kia Vengan hinnat alkavat toimituskuluineen 19.589 eurosta.

Katso kuvat uudistuneesta Kia Vengasta