Tulossa uusi Opel Vivaro

Menestyksekkään Opel Vivaron uusi sukupolvi näyttää ja tuntuu henkilöautolta ja sillä on henkilöauton ajettavuus. Lisäksi sen kestävyys, käytännöllisyys ja toiminnallisuus ovat juuri sellaisia, mitä suorituskykyiseltä tavara-autolta odotetaan. Vivaro saapuu syksyllä Suomeen.

Käyntikorttisi pyörillä

Uusi Opel Vivaro on luotettavasti rakennettu ja muotoilussa sen lujatekoisuus näkyy leveässä ja vakaassa olemuksessa. Pitkien ajomatkojen aikana mukavuuden takaa kuudessa suunnassa säädettävä kuljettajan istuin, kun taas suuret peilit ja uusi katvealueen peili takaavat erittäin hyvän näkyvyyden joka suuntaan.

Ainutlaatuinen muotoilu ja ilmiselvän korkea laatu etenkin yhdistettynä ecoFLEX-logoon antavat vahvan viestin sinusta ja yrityksestäsi. Siinä on myös paljon mainostilaa! Uusi Opel Vivaro on ihanteellinen käyntikortti yrityksellesi.

Hyvä paikka olla

Valoisassa, ilmavassa ja mukavassa ohjaamossa myös värit ja materiaalit tuovat oman lisänsä matkustajien ja kuljettajan mukavuuteen. Värit on valittu siten, että ne kestävät aikaa ja käyttöä pitkään. Auto on täydellinen työympäristö, ja se liitettävyys ja ergonomia ovat huippuluokkaa.

Enemmän tehoa, pienempi kulutus

Uusi Opel Vivaro esittelee uudenlaisia pienempiä yhteispaineruiskutustekniikkaa sisältäviä dieselmoottoreita. 1.6 litran kapasiteetista lähtien ne tuottavat tehoa 66 kW (90 hv) – 103 kW (140hv) voimakkaalla väännöllä, taloudellisella kulutuksella ja alhaisilla päästöillä.

Uusinta tekniikkaa

Opel Vivaron huipputekniset dieselmoottorit ovat teknisesti edistyksellisiä, sisältäen:

Muuttuvageometristä turboahdin- tai BiTurbo-tekniikkaa tehon lisäämiseen, turboviiveen poistamiseen ja päästöjen vähentämiseen työskentelmällä tehokkaasti vaihtelevapyörteisen polttojärjestelmän kanssa.

Lue lisää osoitteesta: www.opel.fi