Tietoa Deltasta

Täyden palvelun autotalo Delta Auto Oy myy ja huoltaa Kia-, Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-autoja 18 toimipisteessään ympäri Suomen. Olemme myös yksi maan suurimmista käytettyjen autojen myyjistä.

Delta Auto tarjoaa merkkihuoltopalveluja useilla paikkakunnilla myös Chevrolet-, Opel- ja Saab-autoille, sekä Konalassa Jaguar- ja Land Rover -autoille. Voit kuitenkin tuoda autosi aina huoltoon Deltalle – oli sen merkki mikä tahansa.

Lisäksi saat Deltasta muut autoiluun liittyvät palvelut, kuten autonvuokrauspalvelut sekä autorahoitus- ja -vakuutusasiat – kaikki kätevästi saman katon alta. Deltan jälleenmyynnin avoimet työpaikat löydät meidän Ura-sivuilta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta paikallista palvelua. Vaihtoautojen Käyttöturva ja huollon PlusPalvelu-konsepti ovat käytännön esimerkkejä siitä, kuinka haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti.

Delta-konsernin emoyhtiö on Delta Motor Group Oy Konsernin avoimet työpaikat löydät konsernin sivuilta.

Tykkää Delta Autosta Facebookissa, jossa tarjoamme sinulle mielenkiintoisia autoalan uutisia, kilpailuja ja etuja: www.facebook.com/DeltaAuto.

Tervetuloa Delta Autoon!