Edulliset ja laadukkaat kesärenkaat

Nyt Delta Autosta laadukkaat Japanilaiset Toyo kesärenkaat huippuhintaan!

Delta Auton rengasvalikoima on laajentunut laadukkailla Toyo renkailla. Toyon valikoimista löydät kesärenkaat jokaiseen tilanteeseen. Runsas valikoima kattaa henkilöautojen renkaat, maastureiden renkaat ja pakettiautojen renkaat. Todellinen järkivalinta hyvällä hinta-laatusuhteella!

Syksyn sadekeleihin kannattaa kesärenkaissa olla uraa jäljellä. Mikäli urat ovat päässeet kulumaan niin meiltä saat syksyn kampanjaetuna Toyo Proxes CF-2 renkaita kampanjahinnoin!

Syksyn tarjousmallistoa:

Toyo Proxes CF-2 91V | 195/65R15 | 58€/kpl (norm. 69€/kpl)
Toyo Proxes CF-2 91V | 205/55R16 | 64€/kpl (norm. 75€/kpl)
(hinnat sis alv, sis. kierrätysmaksu)

Renkaita saatavilla myös erikokoisina, kysy tarjous autoosi sopivasta renkaista!

Kampanja voimassa vain Delta liikkeissä 30.9. asti

Kuinka tilaan Toyo-renkaat?

Valikoiman selaaminen ja tilaaminen on nyt myös erittäin helppoa sillä renkaat löydät verkkokaupastamme osoitteesta: kauppa.delta.fi

Voit tilata renkaat suoraan kotiin tai toimipisteillemme. Asennuspalvelu on myös valittavissa, kun tilaat renkaat lähimpään Delta Autoon.

Lue myös milloin on oikea aika vaihtaa kesärenkaat »

tire-spread

Toyo renkaat nyt Deltasta

Siirry verkkokauppaan ja etsi sopivat kesärenkaat »

Tutustu Toyo-renkaisiin

Toyo Tires on Japanilainen rengasvalmistaja ja yritys aloitti toimintansa vuonna 1945. Yritys laajeni Eurooppaan vuonna 1975. Toyo toimittaa renkaita kaikkialle maailmaan ja on maailmalla tunnettu rengasvalmistaja, sekä usean autovalmistajan ensiasennusrengas tai alkuperäisvarusterengas.

Toyon rengasportfolio on erittäin laaja ja heidän valikoimasta löytyvät renkaat jokaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoimista löytyvät esimerkiksi suorituskykyinen ja urheilullinen Proxes -sarja, Open Country -sarja SUV ja 4×4 -käyttöön, taloudellinen NanoEnergy -sarja sekä Snowprox -talvirenkaat.

Toyo on ollut vuosien saatossa erittäin kattavasti mukana eri autourheilulajeissa, kuten SPA 24h, Porsche Championship UK, FIA Cross Country Rally Championship, FIA T2 Cross Country Championship, Baja 1000 sekä Dakar ralli.