Kesärenkaat nyt Deltasta

Nyt Delta Autosta laadukkaat Japanilaiset Toyo  ja Korealaiset Nexen kesärenkaat huippuhintaan!

Delta Auton rengasvalikoima on laajentunut! Nyt löydät laadukkaiden Toyo renkaiden lisäksi ja Nexen renkaat jotka mm. Porsche on valinnut Porsche Cayennen ensiasennusrenkaiksi. Rengasvalikoimista löydät niin nasta- kuin kitkarenkaatkin. Runsas valikoima kattaa henkilöautojen renkaat, maastureiden renkaat ja pakettiautojen renkaat.

Delta Auton verkkokaupassa hinnat myös seuraavat markkinoita, pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme todellisen rengaskaupan järkivalinnan hyvällä hinta-laatusuhteella!

Kuinka tilaan renkaat?

Valikoiman selaaminen ja tilaaminen on nyt myös erittäin helppoa sillä renkaat löydät verkkokaupastamme osoitteesta: kauppa.delta.fi

Voit tilata renkaat suoraan kotiin tai toimipisteillemme. Asennuspalvelu on myös valittavissa, kun tilaat renkaat lähimpään Delta Autoon.

 

tire-spread

 

Nexen Tire

Toyo renkaat nyt Deltasta

Toimitus Delta Autoon 0 €, toimitus kotiin 9,90 €. Halutessasi asennus 60 € / rengassarja (4 kpl).

 

Tutustu Toyo-renkaisiin

Toyo Tires on Japanilainen rengasvalmistaja ja yritys aloitti toimintansa vuonna 1945. Yritys laajeni Eurooppaan vuonna 1975. Toyo toimittaa renkaita kaikkialle maailmaan ja on maailmalla tunnettu rengasvalmistaja, sekä usean autovalmistajan ensiasennusrengas tai alkuperäisvarusterengas.

Toyon rengasportfolio on erittäin laaja ja heidän valikoimasta löytyvät renkaat jokaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoimista löytyvät esimerkiksi suorituskykyinen ja urheilullinen Proxes -sarja, Open Country -sarja SUV ja 4×4 -käyttöön, taloudellinen NanoEnergy -sarja sekä Snowprox -talvirenkaat.

Toyo on ollut vuosien saatossa erittäin kattavasti mukana eri autourheilulajeissa, kuten SPA 24h, Porsche Championship UK, FIA Cross Country Rally Championship, FIA T2 Cross Country Championship, Baja 1000 sekä Dakar ralli.

 

Valikoima on laajentunut Nexen renkaisiin

Koreassa vuonna 1942 perustettu Nexen valmistaa renkaita kaikenlaisiin autoihin ja olosuhteisiin. Tänään Nexen toimii 140 maassa tavoitteenaan turvallisempi ja puhtaampi tulevaisuus innovaatioiden ja uuden teknologian avulla.

Maailman 20 suurimman rengasvalmistajan joukkoon kuuluva Nexen tunnetaan hyvästä laadustaan. Se on mm. Porsche Cayennen valinta ensiasennusrenkaaksi. Erityisesti viime vuosina Nexen on investoinut paljon tutkimus- ja kehitystyöhön, mikä näkyy hyvinä sijoituksina rengastesteissä.

 

Katso koko valikoima Delta Kaupasta »