Täysin uusi Kia Rio

Täysin uusi Kia Rio tuo ensimmäisenä paljon uutta omaan luokkaansa – nyt varustettuna kaistavahdilla ja luokkansa suurimmalla tavaratilalla. Moottorivalikoimassa myös 1.0 litran bensiiniturbot.

Nyt Deltasta täysin uusi Kia Rio. Rahoituskorko vain 0,99 % – ilman kuluja!

 

Kia Rio 1,2 ISG LX EcoDynamics
16.191 € tai 99,00 €/kk*

 

Uuteen Rioon on tarjolla laaja valikoima bensa- ja dieselmoottoreita. Turboahdettujen moottorien suosion vuoksi uusi Rio on saatavana Kian kolmisylinterisellä 1.0-litrasella T-GDI -moottorilla (100 hv & 120 hv).

Luokkansa paras varustelu

Uusi Rio on luokkansa ensimmäinen auto, jossa on jalankulkijoiden tunnistuksella varustettu automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä. Automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän lisäksi autossa on kaistavaroitin, joka varoittaa kuljettajaa, jos hän on ajautumassa pois kaistaltaan suuntavilkkua näyttämättä.

Moderni matkustamo

Uudessa Kia Riossa on moderni matkustamo, joka on suunniteltu aiempaa ergonomisemmaksi. Kojelauta on kallistettu kuljettajaa kohti, jolloin sisätilojen ilme on urheilullisempi ja kuljettajakeskeisempi. Kojelaudan keskellä on uusi ”kelluva” informaatio- ja viihdejärjestelmä, joka on saatavilla joko 5” tai 7” korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä. Rion kosketusnäyttöön on saatavilla älypuhelinten integroimista varten Android Auto™- ja Apple CarPlay™ -palvelut.

Uusi Rio on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi ja käytännölliseksi. Ajonautintoa lisäävät avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä, lämmitetyt istuimet ja ohjauspyörä, sadetunnistimella varustetut tuulilasinpyyhkimet ja automaattiset ajovalot. Uuteen Rioon on saatavissa myös automaattinen vakionopeudensäädin ja takakameralla varustettu peruutustutka.

Luokkansa suurin tavaratila

kia_rio_my17_cargo_main_kapea

Uudessa Riossa on luokkansa tilavin matkustamo ja suurin tavaratila (325 l). Käytännöllisyys on ollut Rion kehittely- ja suunnittelutiimien keskeinen tavoite. Matkustamoon on saatu lisää tilaa useilla Rion korin ja matkustamon muutoksilla. Näihin kuuluvat muiden muassa uudelleen muotoillut ovipaneelit, uudet katon sisustusmateriaalit, kojelaudan uudistettu muotoilu ja Rion korirakenteen muutokset, kuten pidempi akseliväli.

kia_rio_my17_trunk_liner_10711_58235

Hinnasto ja lisätiedot

Tutustu uuden Kia Rion hinnastoon »

Lataa PDF – HinnastoEsiteTekniikka ja varusteet

Lue lisää uudesta Kia Riosta osoitteessa Kia.fi »

Videot uudesta Kia Riosta

 

*Esimerkkilaskelma: uusi Kia Rio 1,2 ISG LX EcoDynamics hinta toimituskuluineen 16.191,00, käsiraha 3.500,00 €, rahoitettava osuus 12.691,00 €, aika 60 kk, viimeinen suurempi erä 7.347,00 €, korko 0,99 %, perustamiskulu 0 €, käsittelymaksu 0 €/kk, kk-erä 99,00 €, kulut yht. 496,85 €, tod. vuosikorko 0,99 %, luotto ja luottokustannukset yht. 13.187,85 €. Edellyttää myönteistä luottopäätöstä ja kaskovakuutusta. Luotonantajana esim. Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 HKI. Rahoitustarjous on voimassa 31.3.2017 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.