Tangokuningas Aki Samuli Deltan väreihin

Delta Auto ja uusi tangokuningas Aki Samuli ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Tangon pyörteisiin Aki ajaa ensi elokuun loppuun asti Kialla. Delta puolestaan saa Akilta tukea omaan markkinointiinsa.

”Kuninkuusvuonna ajettavat kilometrit suunnilleen tuplaantuvat noin 70 000 kilometriin. Omasta kokemuksesta tiedän Kian varmaksi ja turvalliseksi autoksi, joka on samantyylinen kuin olen itsekin. Kiat ovat myös taloudellisia, mikä näillä kilometrimäärillä on tärkeää”, Aki Samuli kertoo.

Aki on ajanut Kialla jo viiden vuoden ajan. Ensimmäisen Kiansa hän hankki tutultaan puolivahingossa.

”Deltalla myyjänä ollut tuttuni tuli kahville Kia cee’dillä. Ostin sen hänen altaan pois. Sen jälkeen minulla on ollut kaksi cee’diä ja viimeisimmäksi Kia Sportage.”

Sopimuksen mukaan Aki saa uuden Kian alleen kolmen kuukauden välein. Ensimmäinen Kia on jo tutuksi tullut Sportage, mutta muutkin mallit kiinnostavat. Ennen Delta-teipatun Sportagen saamista Aki ajoi Optimalla, jota kaavailee ensi kesän menopeliksi.

Aki näkyy jatkossa Deltan mainonnassa ja osallistuu yhtiön asiakas- ja henkilöstötapahtumiin. Lisäksi Aki raportoi autoilustaan sosiaalisessa mediassa. 

”Jo pitkään Kialla ajanut Aki on meille juuri sopiva yhteistyökumppani. Kokemuksiinsa tyytyväinen kuski on paras automerkin puolestapuhuja! Lisäksi hän on erittäin positiivinen persoona”, toteaa Delta Auton aluejohtaja Tero Lehtinen.