Täysin uusi Kia Picanto

mallisto alk. 14.090 € tai 99 €/kk*

 

MM2017 Korkotarjous:

Todellinen korko tasan 1%, ei mitään muita kuluja!

 

Picanto MY18 Takatutka

Nuorekas, hauska ja tyylikäs. Täysin uusi Picanto pursuaa energiaa, eikä siinä kaikki: Se on myös täynnä mukavuustoimintoja, älykkäitä liitettävyysominaisuuksia ja kehittynyttä turvallisuusteknologiaa. Tässä autossa nuorekas henki ja kuljettajaystävällisyys ovat täydellisessä sopusoinnussa.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
Järjestelmä käyttää tutkaa tunnistaakseen mahdolliset etutörmäykset. Se varoittaa tarvittaessa kuljettajaa riskistä ja jarruttaa törmäyksen estämiseksi.

Pysäköintitutka
Pysäköi rennommin peruutustutkan ansiosta. Jos autosi on liian lähellä toista autoa tai muuta estettä, anturit havaitsevat sen ja varoittavat piippauksella.

Peruutuskamera dynaamisilla ohjauslinjoilla
Kun peruutat pysäköintipaikkaan, takakameran kuva näkyy 7-tuumaisella kelluvalla näytöllä, jolla on myös sijoittumista helpottavat dynaamisen ohjauslinjat.

 

7 vuoden tehdastakuu
Jokaiselle Euroopassa myydylle Kia-mallille myönnetään 7 vuoden tai 150000 kilometrin takuu. Kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa. Takuu on maksuton ja siirrettävissä seuraaville omistajille edellyttäen, että auto on huollettu säännöllisesti huoltoaikataulun mukaisesti.

5 vuoden maalitakuu ja 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu
Korin korkealaatuinen maalaus viimeistelee uuden Kia-autosi upean ulkonäön ja antaa tehokkaan suojan vuosiksi eteenpäin. Takaamme, että Kian perusteellinen ruosteenestokäsittely antaa autollesi luotettavan ja tehokkaan suojan puhkiruostumista vastaan.

Siirry hinnastoon »

 

*Rahoituehdot ja esimerkkilaskelma

Rahoitusesimerkki: Kia Picanto 1,0 ISG LX EcoDynamics MY18 hinta toimituskuluineen 14.090 €, käsiraha 4.900 €, aika 60 kk, viimeinen suurempi erä 3.670 €, korko 1 %, perustamiskulu 0 €, käsittelymaksu 0 €/kk, kk-erä 99,03 €, kulut yht. 322,54 €, tod. vuosikorko 1 %, luotto ja luottokustannukset yhteensä 9.512,54 €. Edellyttää myönteistä luottopäätöstä ja kaskovakuutusta. Luotonantajana esim. Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 HKI.

Rahoitustarjous on voimassa 31.5.2017 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.