Uusi Kia Optima

Täydellisyyden tavoittelu palkitaan.

mallisto alk. 30.217 € tai 229 €/kk*

 

MM2017 Korkotarjous:

Todellinen korko tasan 1%, ei mitään muita kuluja!

 

Hienostunut, kehittynyt ja hiottu uusi Optima tarjoaa mielenrauhaa ja täysin stressittömän ajokokemuksen. Uuden Optiman huomiota herättävä muotoilu ja huipputason ominaisuudet määrittävät laadulle uudet standardit.

Optiman hienostuneet mittasuhteet, sulavat linjat ja jokaisen kulman sekä yksityiskohdan huomioiminen viimeistelevät täysin uuden Kia Optiman vaikuttavan tyylin. Pidennetty akseliväli parantaa vakautta, ajettavuutta, mukavuutta sekä tilavuutta. Kialle tunnusomaisen säleikön sekä LED-takavalojen kaltaiset yksityiskohdat taas varmistavat, että tulet huomatuksi.

 

Täysin uudessa Kia Optimassa pysyt viileänä jopa stressaavimpina päivinä. Innovatiivisiin mukavuusvarusteisiin lukeutuvat ilmastoidut istuimet, jotka pitävät olosi raikkaana, runsaat sisätilat sekä erityisesti kuljettajalle suunniteltu kojelauta, jonka materiaalit ovat laadukkaita ja tuntuvat pehmeiltä. Matkustamon parannetun äänieristyksen ansiosta kyyti on entistäkin hienostuneempaa.

Enemmän päätilaa, leveyttä ja takaistuimen jalkatilaa. Kauniit ja mukavat ilmastoidut ja lämmitetyt istuimet. Ja riittävästi matkustamotilaa, jotta jokaisen matkan jokainen hetki on nautinto.

 

Täysin uusi Kia Optima on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä mielenrauhaa. Turvaamme matkaasi uudella, vahvemmalla korilla sekä useilla edistyneillä aktiivisilla turvaominaisuuksilla.
Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä tunnistaa sekä edellä ajavat autot että tietä ylittävät jalankulkijat. Se seuraa ajoneuvojen etäisyyttä ja nopeutta antureiden ja kameran avulla ja varoittaa kuljettajaa havaittaessa mahdollinen törmäys. Jos kuljettaja ei tee mitään, auto jarruttaa itsestään ja voi näin ehkäistä onnettomuuden tai lieventää sen seurauksia.

Mukautuva vakionopeudensäädin
Mukautuva vakionopeudensäädin käyttää tutka-anturia auton etuosassa tarkkaillakseen etäisyyttä edessä olevaan ajoneuvoon. Järjestelmä säilyttää ennalta määritellyn turvavälin, joka on säädettävissä. Järjestelmä alentaa nopeutta tai jopa pysäyttää auton odottamaan, kunnes edellä kulkeva ajoneuvo lähtee taas liikkeelle.

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä
Tuulilasiin sijoitettu kamera tunnistaa nopeusrajoituskyltit ja näyttää tiedot mittaristossa ja navigointinäytöllä.

Aktiivinen kaistavahtijärjestelmä
Enää ei tarvitse pelätä ajautuvansa pois kaistalta. Kaistavahtijärjestelmä antaa varoituksen ja jopa ohjaa auton takaisin oikealle kaistalle.

Kuolleen kulman tunnistus
Kuolleen kulman tunnistus valvoo takana olevia katvealueita tutkien avulla ja varoittaa sivupeilissä olevalla vilkkuvalolla. Se varmistaa, ettei sinua yllätetä.

Kaistanvaihtoavustin
Kaistanvaihtoavustin tunnistaa viereisellä kaistalla jopa 70 metrin päässä takana lähestyvät ajoneuvot ja ilmoittaa niistä sivupeilien sekä mittariston näyttöjen avulla.

 

Kia Optima – auto sinun tarpeisiisi

Kia Optima GT

Vauhdin hurmaa.

Kia Optima PHEV

Optima Plug-In Hybridi.

Kia Optima Sportswagon

Tilaa koko perheelle.

Kia Optima SW PHEV

Tilava Plug-In Hybridi.

 

Siirry Optima-hinnastoon »

*Rahoitusehdot ja esimerkkilaskelma

Rahoitusesimerkki: Kia Optima 1,7 CRDi ISG LX 4D EcoDynamics hinta toimituskuluineen 30.217 €, käsiraha 9.500 €, aika 60 kk, viimeinen suurempi erä 7.925 €, korko 1 %, perustamiskulu 0 €, käsittelymaksu 0 €/kk, kk-erä 228,99 €, kulut yht. 718,46 €, tod. vuosikorko 1 %, luotto ja luottokustannukset yhteensä 21.435,46 €. Edellyttää myönteistä luottopäätöstä ja kaskovakuutusta. Luotonantajana esim. Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 HKI. Rahoitustarjous on voimassa 31.5.2017 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.