Täysin uusi Kia Niro

mallisto alk. 28.171 € tai 209 €/kk*

 

MM2017 Korkotarjous:

Todellinen korko tasan 1%, ei mitään muita kuluja!

 

”Hybridivoimansiirto on todella onnistunut, ja se on eleettömän sujuva. Vuoden Auto -valintarumba on alkamaisillaan, ja Nirolla on kyllä hyvät eväät päästä vähintään toiselle kierrokselle. Käykää vaikka itse kokeilemassa”
Tekniikan Maailma 19.10.2016

”Kia Niro – yksi kaikkein pihimmistä”
Iltalehti 3.9.2016

 

 

Vastuullisuus ei ole koskaan näyttänyt näin upealta. Uusi Kia Niro on mullistava hybridi, joka yhdistää uuden 1.6 GDI bensiinimoottorin, sähkömoottorin sekä automaattivaihteiston. Tämä tilava, tyylikäs ja  polttoainetaloudellinen crossover antaa sinun keskittyä vain ajamisesta nauttimiseen.

Niro käyttää rinnakkaishybridijärjestelmää, joka vaihtaa polttoaine- ja sähkövoiman välillä tai hyödyntää samanaikaisesti molempia. Sen akku latautuu aina kuin vain on mahdollista. Järjestelmä reagoi saumattomasti ja sen tehokkuus on luokkansa huippua. CO-päästöt ovat innostavan alhaiset, 88g/km.

 

Uudessa Kia Nirossa on valinnanvaraa tilankäytössä – ja fiksuja tapoja tehdä erilaisia säätöjä. Runsaat sisämitat tarjoavat sinulle ja matkustajille paljon pään- ja jalkatilaa, ja suureen tavaratilaan mahtuu monta matkatavaraa. Muunneltava takaistuin voidaan jakaa 60:40 -suhteessa ja taittaa tasaiseksi kuormatilaksi, jotta voit huoletta lastata autoon riittävästi matkatavaraa seikkailuihisi.

427 l / 1425 litran tavaratila
Vaikka Niron jokaisella istuimella olisi matkustaja, se tarjoaa ällistyttävän 427 litran tavaratilan. Voit siis lähteä retkelle, shoppailla tai kuljettaa harrastusvälineitä ja samalla kuljettaa perhettä ja ystäviä mukanasi.

Täysin taitettavat, jaettavat takaistuimet
Takaistuinten selkänojat voidaan jakaa 60:40 suhteessa ja taittaa tasaiseksi kuormatilaksi. Hyödynnä kaikki mahdollisuudet kuljettaa matkustajia ja kuormaa eri variaatioina. Tavaratilaan mahtuu taitettavien selkänojien ansiosta suuriakin esineitä.

Sisätilojen muunneltavuutta
Niron sisätila on sopiva myös aktiiviseen elämäntyyliin. Auto sopii niin kaupunkiretkiin, maaseudulle kuin maantiellekin. Selkänojat taittuvat tasaiseksi, jotta pitkät esineet mahtuvat autoon. Autossa voidaan säilyttää myös arvotavaroita poissa näkyvistä.

 

Vakiovarusteiden lisäksi voit valita erilaisia juuri sinulle sopivia Niron mukavuusominaisuuksia ja -toimintoja.

JBL-äänentoistojärjestelmä
Nauti kirkkaasta, elävästä musiikista, joka täyttää Niron sisätilat upeasti huippuluokan äänentoistojärjestelmän ansiosta. Järjestelmään sisältyy ulkoinen vahvistin, JBL-kaiuttimet ja innovatiivinen Clari-Fi-palautusteknologia, joka parantaa pakattujen musiikkitiedostojen äänenlaatua.

Audiojärjestelmän kaukosäätö ohjauspyörässä
Kätevän ohjauspyörässä olevan kaukosäädön ansiosta voit hallinnoida audiolaitteistoa irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

AUX- ja USB-portit
Voit soittaa musiikkia autossa kytkemällä äänentoisto- ja mobiililaitteita USB- tai AUX-liittimeen sopivalla välijohdolla.

Bluetooth-hands-free
Voit puhua puhelimessa ja toistaa musiikkia Bluetooth-yhteyden avulla siihen yhteensopivilla mobiililaitteilla.

Kaksialueinen täysautomaattinen ilmastointi
Automaattinen ilmastointi varmistaa kaikkien matkustajien mukavuuden pitkilläkin matkoilla.

Automaattinen huurteenpoisto
Ikkunat kirkastuvat nopeasti kylmällä ja kostealla, jotta näet aina hyvin ulos.

 

Niro auttaa sinua havaitsemaan ajotilanteesi ja muiden autojen liikkeen ja jopa toimii itsenäisesti suojatakseen sinua. DRIVE WiSE -teknologia toimii kuin toisina silminäsi ja tarjoaa tarvittavia tietoja, kuten visuaalisia ohjeita, jotta voit ohjata autoasi turvallisesti. Järjestelmä auttaa sinua säilyttämään etäisyyden muihin autoihin ja jalankulkijoihin, väistää esteet ja yllätykset ja etsii oikean määränpään.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
Järjestelmä tunnistaa sekä edellä ajavat autot että tietä ylittävät jalankulkijat. Järjestelmä valvoo muiden ajoneuvojen etäisyyttä ja nopeutta antureilla ja kameralla sekä varoittaa kuljettajaa mahdollisesta törmäysuhasta. Ellei kuljettaja reagoi, auto pyrkii estämään onnettomuuden tai vähentämään mahdollisia vahinkoja.

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä
Järjestelmä tekee pysäköintipaikalta pois peruuttamisesta turvallista varoittamalla risteävästä liikenteessä.

Pysäköintitutkat edessä ja takana
Pysäköintitutkat varoittavat esteistä auton etu- ja takapuskureihin asetettujen sensoreiden avulla

Kaistavahti
Kaistavahti avustaa pitämään autosi kaistalla, mikäli kuitenkin ajaudut lähelle reunaviivaa kaistavahti antaa äänimerkillä varoituksen.

Mukautuva vakionopeussäädin
Tutka mittaa etäisyyttä edellä kulkevaan ajoneuvoon ja säilyttää automaattisesti turvallisen etäisyyden säätämällä auton nopeutta kuljettajan asettamaan maksiminopeuteen saakka, vaikka kuljettaja ei käyttäisi jarru- tai kaasupoljinta.

Kuolleen kulman valvontajärjestelmä
Järjestelmä valvoo auton sivulla ja takana olevia alueita tunnistinten avulla ja varoittaa kuljettajaa kuolleessa kulmassa tai takaa lähestyvistä autoista, jotta kaistanvaihto olisi helppoa ja turvallista.

Siirry Niro-hinnastoon »

*Rahoitusehdot ja esimerkkilaskelma

Rahoitusesimerkki: Kia Niro 1,6 GDI Hybrid LX DCT hinta toimituskuluineen 28.170 €, käsiraha 9.000 €, aika 60 kk, viimeinen suurempi erä 7.510 €, korko 1 %, perustamiskulu 0 €, käsittelymaksu 0 €/kk, kk-erä 208,97 €, kulut yht. 669,19 €, tod. vuosikorko 1 %, luotto ja luottokustannukset yhteensä 19.839,19 €. Edellyttää myönteistä luottopäätöstä ja kaskovakuutusta. Luotonantajana esim. Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 HKI.

Rahoitustarjous on voimassa 31.5.2017 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.