Kia Sportage

Naapurien ihailema, ajajien rakastama

Hinta alkaen 27.590 € tai 209 €/kk*

 

Kia Sportage varustepaketit nyt 0 €

LX Comfort Pack lisävarusteet:

  • automaattinen kaksialueilmastointi
  • automaattisesti himmentyvä taustapeili
  • automaattinen huurteenpoisto
  • ionisaattori
  • LED päiväajovalot
  • sadetunnistin

Asiakasetu n. 760 €

Saatavilla Sportage LX-varustetason autoihin.

EX Bi-Ksenon Pack:
Auto sisältää lisäksi kattavan EX-varustelun.

EX Bi-Ksenon Pack sisältää tehokkaat Bi-Ksenon-ajovalot. Ajovaloissa on automaattinen korkeudensäätö.

Asiakasetu n. 740 €

Saatavilla Sportage EX-varustetason autoihin.

 

MM2017 Korkotarjous:

Todellinen korko tasan 1%, ei mitään muita kuluja!

Kia Sportage haluaa tarjota enemmän kuin odotat. Enemmän henkeäsalpaavaa, erottuvaa muotoilua. Enemmän huipputeknologiaa. Enemmän edistyneitä ominaisuuksia, jotka lisäävät mukavuuttasi ja turvallisuuttasi. Enemmän syitä lähteä ulos ja tarttua jokaiseen hetkeen. Tarjolla on uusi tapa nähdä maailmaa ja löytää uusia seikkailuja sekä uusia paikkoja. Innovaatioidensa, tyylinsä ja mukavuutensa ansiosta uusi Sportage on juuri täydellinen auto tekemään jokaisesta matkasta elämyksen.

Kia Sportage kutsuu sinut viihtymään. Sen sisustuksen pehmeät materiaalit, huippuluokan viimeistelyt ja äärimmäisen huolellisesti toteutetut yksityiskohdat tekevät autosta juuri niin mukavan kuin kuvitella saattaa. Auto tarjoaa kaikki ominaisuudet tyylikkäistä istuimista sisätilan huippulaadukkaisiin materiaaleihin, joten tunnet olosi varmasti kotoisaksi. Uusi ergonominen kojelauta on suunnattu kuljettajaa kohti. Kaikki säätimet on sijoiteltu niin, että niitä on helppo käyttää tai tarkastella. Kojelaudan yläosassa on kätevä silmän tasolle asettuva näyttöalue, kun taas alempi, käden ulottuvilla oleva ohjausalue helpottaa hallintalaitteiden käyttöä. Se on kaunis yhdistelmä innovaatiota, mukavuutta ja huippuluokan suunnittelua.

 

Siirry Sportage-hinnastoon »

*Rahoitusehdot ja esimerkkilaskelma

Rahoitusesimerkki: Kia Sportage 1,6 ISG Urban LX EcoDynamics hinta toimituskuluineen 27.590 €, käsiraha 9.000 €, aika 60 kk, viimeinen suurempi erä 6.900 €, korko 1 %, perustamiskulu 0 €, käsittelymaksu 0 €/kk, kk-erä 208,97 €, kulut yht. 639,46 €, tod. vuosikorko 1 %, luotto ja luottokustannukset yhteensä 19.229,46 €. Edellyttää myönteistä luottopäätöstä ja kaskovakuutusta. Luotonantajana esim. Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 HKI. Rahoitustarjous on voimassa 31.5.2017 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.