Kia Sorento

Itsevarmuuden uudet ja rohkeat kasvot

mallisto alk. 45.590 € tai 389 €/kk*

 

Kia Sorento varustepaketit nyt 0 €

Business Premium Safety-lisävarusteet:
Kattavan Business Premium-varustelun lisäksi.

  • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
  • Mukautuva vakionopeudensäädin

Asiakasetu n. 1.977 €

Saatavilla Sorento Business Premium-tason autoihin.

Business Luxury Pack:
Ylivoimaisen Business Luxury-varustelun lisäksi.

Business Luxury Pack kattaa Kia Sorenton sisätilojen erikoisnahkaverhoilun. Värivaihtoehtoina tyyliikkäät musta-harmaa ja ruskea verhoilu.

Asiakasetu n. 550 €

Saatavilla Sorento Business Luxury-tason autoihin.

Lisäksi Platinum erikoismalli 48.591 €. Asiakasetusi jopa 6.074 €!

MM2017 Korkotarjous:

Todellinen korko tasan 1%, ei mitään muita kuluja!

Kaikki katseet kääntyvät ihailemaan uutta Kia Sorentoa, sen rohkeaa säleikköä, korotettua konepeltiä ja tyylikkäästi muotoiltuja ja huomiota herättäviä LED-päiväajovaloja. Auton siluetti viestii painokkuutta ja voimaa. Elegantteine kevytmetallivanteineen se on kuin sulavalinjainen eläin valmiina loikkaan.

Sorenton tilavat sisätilat on suunniteltu ihmisiä ja seikkailuja varten. Seitsemän hengen malleissa pitkätkin matkat sujuvat mukavasti, sillä toisen penkkirivin molemmat selkänojat taittuvat automaattisesti erikseen ja istuimet liukuvat 270 mm takimmaisten matkustajien sisään- ja ulospääsyn helpottamiseksi. Kolmannen penkkirivin selkänoja taas jakautuu ja taittuu suhteessa 50: 50. Saatavilla on myös kaksiruutuinen panoraamakattoluukku, joka päästää auringonvalon sisään luoden tilantuntua.

Huippuluokan aerodynamiikka ja 0,33:n ilmanvastuskerroin vievät tehokkuuden huippuunsa. Sorento täyttää kevyesti katumaasturin tehovaatimukset. Sen tehokkaassa diesel-moottorissa (200hv) riittää vääntöä pienilläkin kierroksilla. Jatkuvasti aktiivisen DynaMaxTM-nelivetojärjestelmän ansiosta AWD-nelivedolla varustettu Sorento säilyttää pidon epätasaisella, irtonaisella ja liukkaalla pinnalla ja sivusuuntainen vakaus kaarreajossa on entistä parempi.

 

Siirry Sorento-hinnastoon »

*Rahoitusehdot ja esimerkkilaskelma

Rahoitusesimerkki: Kia Sorento 2,2 CRDi AWD EX Eco 5P hinta toimituskuluineen 45.590 €, käsiraha 14.000 €, aika 60 kk, viimeinen suurempi erä 9.570 €, korko 1 %, perustamiskulu 0 €, käsittelymaksu 0 €/kk, kk-erä 389 €, kulut yht. 1.030,71 €, tod. vuosikorko 1 %, luotto ja luottokustannukset yhteensä 32.520,71 €. Edellyttää myönteistä luottopäätöstä ja kaskovakuutusta. Luotonantajana esim. Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 HKI. Rahoitustarjous on voimassa 31.5.2017 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin.