Uusi Mazda3 on täällä

Uusi Mazda3 on nyt täällä. Tarjolla entistä saumattomampi 'Jinba Ittai' ajokokemus.

Uusi Mazda3 vihdoin täällä

Mazda3 on tullut tunnetuksi nautinnollisista ajo-ominaisuuksistaan. Nyt Mazda3 on viety seuraavalle tasolle uuden G-Vectoring Control järjestelmän avulla. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä tekee ajamisesta entistä tunnokkaampaa, rennompaa ja nautinnollisempaa. Mazda3 tarjoaa ainutlaatuisen *Jinba Ittai ajokokemuksen.

Ajoturvallisuudesta huolehtivat entistä kehittyneemmät i-ACTIVSENSE turvateknologiat. Smart City Brake (SCBS) kaupunkijarrutusjärjestelmä havaitsee nyt mm. jalankulkijat ja se reagoi yllättäviin tilanteisiin entistä suuremmissa nopeuksissa.

 

*Jinba Ittai “rider-and-horse-as one” – kuvastaa Mazdan ajettavuutta; se tarkoittaa kuljettajan ja auton välistä saumatonta vuorovaikutusta ja ennakoitavaa ajettavuutta. Termi perustuu japanilaiseen jousiammuntataitoon liikkuvan hevosen selästä. Jotta jousiampuja kykene osumaan kohteeseen täytyy ratsastajan ja hevosen välillä vallita täydellinen ymmärrys liikkeestä, tätä tarkoittaa Jinba-ittai.

mazda3_vertical_interior

preview_gvc

Uudistettu kuljettajan ympäristö

2017 Mazda3:n tuntuvimpia uudistuksia ovat uusi entistä ergonomisempi ja Premium Plus varustetasosta alkaen lämmitettävä nahkainen ohjauspyörä, entistä selkeämpi mittaristo sekä sähköinen käsijarru jonka ansiosta säilytystilaa on entistä enemmän. Sisätilojen hiljaisuuteen ja laatuun on kiinnitetty entistä enemmän huomiota.

G-Vectoring Control (GVC)

GVC on SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS konseptin ensimmäinen käytännön sovellus, joka parantaa kuljettajan ja auton välistä vuorovaikutusta ja vie ajettavuutta kohti Jinba-ittai kokemusta. GVC perustuu dynaamiseen painopisteen hallintaan ja se toimii niin hienovaraisesti ja tarkasti, ettei muutosta huomaa muuten kuin entistä lineaarisempana ja luonnollisempana ohjautuvuutena sekä matkustusmukavuuden parantumisena sillä pienten korjauliikkeiden tarve vähenee.

Värillinen Active Driving Display (ADD)

Uusi värillinen hud tyyppinen Activ Driving Display heijastusnäyttö on entistä selkeämpi ja informatiivisempi. (TSR Traffic Sign Recognition) järjestelmä tunnistaa nopeusrajoitukset sekä kielletyn ajosuunnan merkit ja muistuttaa heijastamalla tiedon ADD näyttöön.

mazda3_hud_germany_b_632x340

 

 

 

2017 Mazda3 – kun haluat nauttia ajamisesta

Uudistettu 2017 Mazda3 tarjoaa ainutlaatuisen nautinnollisen ajokokemuksen. Uusi ominaisuuksia ovat mm. G-Vectoring Control järjestelmä, kehittynyt kaupunkijarrutusjärjestelmä, entistä hiljaisempi ja laadukkaampi matkustamo.

Moottori.fi: ”Mazda3 on osoitus tasapainoisesta kokonaisuudesta, joka uudistuu kohdistamalla pienet muutokset oikeisiin asioihin.”

Teknavi.fi: ”Mazda on myös tehnyt aina japanilaiseksi autonvalmistajaksi yllättävän eurooppalaisia tuotteita – erityisesti ajettuvuuden suhteen.”

 

Katso koko Mazda3-mallisto »