Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on Delta Auto Oy. Tämä kampanja tai mikään sen osista eivät ole Facebookin järjestämiä tai millään tavalla tukemia.

2. Kampanja-aika


Kampanja-aika on 6.5. – 29.8.2015. Osallistumista ei hyväksytä ilmoitetun kampanja-ajan päättymiseen jälkeen. Jokainen pelikierros käynnistyy sen viikon alussa, kun peli pelataan, ja päättyy pelin puoliajalla. Tarkemmat ajat löytyvät kampanjasivulta.

Kampanja-aika koostuu 7:stä osakilpailusta. Jokaisen osakilpailun 3 parasta palkitaan. Lisäksi kaikkien osakilpailujen kolme parasta osallistujaa ovat oikeutettuja pääpalkintoihin.

3. Voittajien valinta

Delta Auto arpoo osakilpailun voittajan kaikkien kampanjasivulla oikean tuloksen syöttäneiden kesken. Jos voittaja kieltäytyy palkinnostaan, hänen sijalleen valitaan toinen osallistuja. Palkinto arvotaan osakilpailun jälkeen. Mikäli yhtään oikeaan veikannutta ei ole, osakilpailupalkinnot jätetään jakamatta. Jos oikein veikanneita on useampia kuin kolme, palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken.

Kun kaikki osakilpailut ovat ohi, Delta palkitsee 3 parasta tulosveikkaajaa. Jokaisesta oikeasta tuloksesta per osakilpailu saa yhden pisteen loppuarvontaa varten. Mikäli oikein veikanneiden osakilpailupisteet ovat tasan, palkinnot arvotaan tasapisteissä olevien henkilöiden kesken.

4. Palkinnot

Jokaista osakilpailua kohden arvotaan 3 lippupakettia. Yksi lippupaketti sisältää 2 lippua vapaaehtoiseen Veikkausliiga-otteluun. Lippupakettien arvo on noin 30-60 € Veikkausliiga-pelistä riippuen.

Liput tulee vaihtaa ottelulipuksi seuran lipunmyyntipisteissä tai lippuluukulla ennen ottelua. Lippu ei oikeuta sisäänpääsyä loppuunmyytyyn otteluun, mikäli ennakkovarausta ei ole tehty.

3 parasta tulosveikkaajaa palkitaan kauden päätteeksi loppupalkinnoilla.

  1. Kia Softshell-takki (arvo noin 100 €)
  2. Kia kassi 45 L (arvo noin 65 €)
  3. Kia laukku (arvo noin 30 €)

5. Osallistumiskelpoisuuden rajoitus


Kilpailuun voivat ottaa osaa kaikki Suomessa asuvat, luonnolliset henkilöt.

6. Henkilötietojen käsittely


Kilpailuun osallistumisen yhteydessä mahdollisesti annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tietoja ei anneta eteenpäin kolmansille osapuolille, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakastietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Mikäli osallistuja on valinnut hyväksynnän uutiskirjeeseen, hänelle lähetetään uutiskirje tietyin väliajoin. Uutiskirjeestä voi poistua koska tahansa.

7. Kampanja-aineiston käsittely

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Delta Auto voi julkaista voittajien etu- ja sukunimen myös Facebookissa.

8. Järjestäjän vastuunrajoitus


Delta Auto ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

9. Väärinkäytökset 

Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kampanjaan käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koneellinen osallistuminen, tietoturvaväärinkäytökset ynnä muut vastaavat väärinkäytöksiksi luettavat osallistumistavat. Osoitetusti kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset, myös näiden sääntöjen mukaisesti tehdyt, mitätöidään ilman eri ilmoitusta.

10. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia


Kaikki kampanjaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

11. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeuden näiden sääntöjen muuttamiseen.