Hybridiautot

Uudet hybridiautot ovat täällä

Hybridi- ja sähköautojen myynti on ollut nousujohteinen viimeisten 5 vuoden ajan, ja kasvu tulee vain jatkumaan lähitulevaisuudessa. Autojen teknologinen kehitys onkin mahdollistanut entistä vähäpäästöisempiä ja kustannustehokkaampia autoja.

Hybridiauto

Hybridiautot eroavat tavallisista bensiini- sekä dieselautoista siten että niissä käytetään polttomoottorin lisäksi myös sähkömoottoria. Nämä voimanlähteet yhdistetään tarjotaakseen ajajalle parhaimman ajokokemuksen. Myös polttoainekustannukset tulevat olemaan edullisempia, sillä sähkö on huomattavasti halvempaa kuin polttoaine. Hybridiauton kulutus sekä ympäristön rasitus onkin huomattavasti pienempää kuin polttomoottoriautolla.

Ladattava hybridiauto

Hybridiautoissa on yleistä, että polttomoottorilla tuotettu energia siirtyy akkuun tai suoraan sähkömoottorille. Myös jarrutusenergiaa hyödynnetään sähkömoottoria varten. Ladattavat hybridiautot poikkeavat tavallisista hybrideistä siten, että niillä on mahdollista ladata auton akut myös ulkopuolisten pistokkeiden avulla.  Ladattavat hybridiautot tarjoavat paremman akkukapasiteetin sekä toimintamatkan perinteisiin hybrideihin verrattuna.

Sähköauto

Sähköauto käyttää voimanlähteenä pelkästään sähkömoottoria. Polttomoottoriautoon verrattuna sähköauton melupäästöt ovat huomattavasti vähäisempiä, sillä sähkömoottori on äänetön. Sähköautot ovat myös täysin päästöttömiä, ottamatta huomioon sähkön tuotantovaiheen mahdolliset päästöt. Auton akut toimivat ”bensa-tankkeina”, eli niissä varastoidaan energiaa. Tällä hetkellä pelkästään sähkömoottoria käyttävät autot kärsivät akkukapasiteetin rajallisuudesta. Auton toimintasäde on rajallinen, mutta tähän tulee varmasti muutos autoteollisuuden kiihtyvän kehityksen ansiosta. Autoalan tulevaisuuden näkymät ovatkin vahvasti suuntautumassa sähkö- ja hybridiautojen suuntaan.

Delta Autosta löydät innovatiivisia, kompakteja sekä urheilullisia hybridiautoja.   Delta Autosta löydät innovatiivisia, kompakteja sekä urheilullisia hybridiautoja. Tutustu Delta Auton hybridiautovalikoimaan.

Uusi KIA Niro. Crossover. Hybridi.

Kia Niro, hybridiauto

Tehokas Crossover-mallisto täynnä uusinta teknologiaa ja ajamisen iloa. Uusi Kia Niro on urheilullinen hybridi-katumaasturi, joka on vähäpäästöinen ja rento.

Tutustu tarkemmin >>

Uusi Mitsubishi Outlander PHEV

Uusi Mitsubishi Outlander PHEV

Bensiinimoottorin ja kahden tehokkaan sähkömoottorin yhdistelmä kuluttaa vähemmän polttoainetta sekä kohentaa ajettavuutta.

Tutustu tarkemmin >>

Kia Optima Plug-in Hybrid – sähköllä jopa 54 km!

Uusi Kia Optima Plug-in Hybrid

Uuden Optima Plug-in Hybridin toimii sähköajossa jopa 54 km, jolloin CO2-päästöt ovat nolla.

Tutustu tarkemmin >>