HUOLTOPÄÄLLIKKÖ LAPPEENRANTAAN

Haemme huoltotiimiimme motivoitunutta ja ammattitaitoista huoltopäällikköä. Vastaat Lappeenrannan toimipisteen huoltopalveluista kokonaisuudessaan ja toimit huoltotiimin esimiehenä. Tehtäväsi on myös osaltasi varmistaa, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen saamaansa palveluun ja työn laatuun.

Odotamme sinulta päätöksentekokykyä, paineensietokykyä sekä näyttöjä menestyksellisestä esimiestyöskentelystä. Hyödynnät sujuvasti liiketoiminnan tunnuslukuja toiminnan suunnittelussa ja osaat ohjata tiimiäsi systemaattisesti kohti yhteisiä tavoitteita. Lisäksi korikorjaamotoiminnan tuntemus ja BMW-osaamien katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää ammattitaitoasi. Meillä pääset osaksi mukavaa ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa viihdytään pitkään. Deltalla saat mukavat työkaverit, kilpailukykyiset ison talon edut sekä mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Lappeenrannan autotalonpäällikkö Marko Räsänen 0403427207. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi 11.6.2017 mennessä tästä linkistä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Sijaintitiedot
Delta Auto Lappeenranta
Katsastajankatu 4, 53500 Lappeenranta

 

Linkit

Tutustu Delta Autoon tarkemmin: