HUOLTOPÄÄLLIKKÖ LAHDEN DELTA AUTOON

Haemme huoltotiimiimme motivoitunutta ja ammattitaitoista huoltopäällikköä. Vastaat Lahden Delta Auton sekä Delta Bavarian toimipisteiden huoltopalveluista kokonaisuudessaan ja toimit huoltotiimin esimiehenä. Tehtäväsi on myös osaltasi varmistaa, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen saamaansa palveluun ja työn laatuun.

Odotamme sinulta päätöksentekokykyä, paineensietokykyä sekä näyttöjä menestyksellisestä esimiestyöskentelystä. Hyödynnät sujuvasti liiketoiminnan tunnuslukuja toiminnan suunnittelussa ja osaat ohjata tiimiäsi systemaattisesti kohti yhteisiä tavoitteita. Arvostamme tehtävään soveltuvaa teknistä- ja/tai kaupallista koulutusta, kokemusta huolto- ja korikorjaamon sekä maalaamon liiketoiminnasta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää ammattitaitoasi. Meillä pääset osaksi mukavaa ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa viihdytään pitkään. Deltalla saat mukavat työkaverit, kilpailukykyiset ison talon edut sekä mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Aluejohtaja Tero Lehtinen 0403427279. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi 31.12.2017 mennessä tästä linkistä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.