HUOLLON ASIAKASPALVELIJA CONTACT CENTERIIN DELTA AUTOON OULUUN

Deltan kattava huoltoverkosto tarjoaa asiakkailleen parhaan merkkiosaamisen ja ystävällisen palvelun toimipisteissämme ympäri Suomen. Etsimme nyt osaavaan joukkoomme myyntihenkistä asiakaspalvelun ammattilaista vahvistamaan palvelutiimiämme Oulussa.

Työtehtäviisi kuuluu Delta Auton monipuolisten huoltopalveluiden aktiivinen myynti ja huollon ajanvarausten hoitaminen puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.

Odotamme sinulta kokemusta puhelinpalvelusta, autojen huolto- ja korjaustoiminnan ymmärtämystä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä miellyttävää puhelinääntä. Automasterin ja varaosaohjelmien osaaminen sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän sekä ison talon edut. Meillä pääset osaksi mukavaa ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa viihdytään pitkään.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Lauri Moilanen, puh. 046 922 5723. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.4.2018 mennessä tästä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.