Huoltopäällikkö Oulun Delta Autoon

Uudistunut Delta Auto rakentaa nyt tulevaisuuden autokauppaa. Olemme valtakunnallinen autoliikeketju ja Suomen suurin Kia-jälleenmyyjä. Edustamme myös Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-brändejä, sekä huollamme kaikkia merkkejä ammattitaidolla. Haluatko sinä tulla menestymään ja luomaan uutta arkea autokauppaan? Etsimme energisiä, aktiivisia ja työtä pelkäämättömiä ihmisiä. Lisätietoa osoitteesta www.delta.fi.

Haemme huoltotiimiimme motivoitunutta ja ammattitaitoista huoltopäällikköä. Vastaat Oulun Delta Auton huoltopalveluista kokonaisuudessaan ja toimit huoltotiimin esimiehenä. Tehtäväsi on myös osaltasi varmistaa, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen saamaansa palveluun ja työn laatuun.

Odotamme sinulta päätöksentekokykyä, paineensietokykyä sekä näyttöjä menestyksellisestä esimiestyöskentelystä. Hyödynnät sujuvasti liiketoiminnan tunnuslukuja toiminnan suunnittelussa ja osaat ohjata tiimiäsi systemaattisesti kohti yhteisiä tavoitteita. Arvostamme tehtävään soveltuvaa teknistä- ja/tai kaupallista koulutusta, kokemusta huolto- ja korikorjaamon sekä maalaamon liiketoiminnasta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää ammattitaitoasi. Meillä pääset osaksi mukavaa ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa viihdytään pitkään. Deltalla saat mukavat työkaverit, kilpailukykyiset edut sekä mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa jälkimarkkinoinnin liiketoimintajohtaja Ville Schreck 040 342 6283. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi 31.5.2019 mennessä tästä linkistä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.