Huolenpitosopimus

Huolenpitosopimus on edullinen sopimus uudelle Kia tai Mitsubishi autolle, asiakkaalle joka haluaa huoletonta autoilua 3 vuodeksi eteenpäin.

Solmimalla huolenpitosopimuksen uuden auton hankinnan yhteydessä, sen autohuolto- ja korjauskulut jäävät autoliikkeen vastuulle ennakolta sovittua kuukausimaksua vastaan. Voit siis huollattaa ja korjauttaa autoasi millä tahansa merkin valtuutetulla autokorjaamolla Suomessa koko sopimuksen voimassaoloajan maksamalla vain kiinteän kuukausierän.

Sopimus kattaa auton voimassaolevan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset varaosineen ja tarvikkeineen. Myös polttimot ja pyyhkimen sulat uusitaan tarvittaessa määräaikaishuoltojen yhteydessä tai liikenneturvallisuuden sitä vaatiessa. Kolarin tai jonkin muun ulkoisen tekijän aiheuttaman vaurion korjaus ei kuulu huolenpitosopimukseen.

Sopimuksen sisältöä voidaan laajentaa tarpeen mukaan ja liittää siihen esimerkiksi sijaisauto huollon ajaksi sekä renkaiden kausivaihdot ja öljynvaihdot.

Sijaisautopalvelu osaksi huolenpitosopimusta

Sijaisautopalvelu voidaan liittää osaksi Kia tai Mitsubishi huolenpitosopimusta, jolla varmistat sijaisauton käyttöösi autohuollon ajaksi todella edullisesti. Sijaisauto on tarkoitettu korvaavaksi autoksi aina, kun tuot autosi Delta Autoon määräaikaishuoltoon tai korjattavaksi (pois lukien kolarikorjaukset).

Huippuedullinen päivähinta sisältää polttoaineen ja vakuutukset. Sijaisautot ovat aina uudenveroisia.

Rengaspalvelu tai pyörien kausivaihto mukaan huolenpitosopimukseen

Liittämällä huolenpitosopimukseen renkaanvaihtopalvelun hoituvat talvi- ja kesäpyörien vaihdot sekä pyörien säilytys korjaamon toimesta. Renkaiden vaihto hoituu vaivattomasti ja varmasti. Jos pyörien säilytykselle ei ole tarvetta niin silloinkin lisäpalveluksi voidaan liittää kausivaihdot, keväällä ja syksyllä.

Esimerkkejä huolenpitosopimuksen hinnoista

Kia Rio, alk. vain 32 euroa / kk

(sopimusaika 36 kk, 15 tkm/v)

Mitsubishi Space Star, alk. vain 34 euroa / kk

(sopimusaika 36 kk, 15 tkm/v)

Kia Venga, alk. vain 34 euroa / kk

(sopimusaika 36 kk, 15 tkm/v)

Mitsubishi ASX, alk. vain 38 euroa / kk

(sopimusaika 36 kk, 15 tkm/v)

Kia Sorento, alk. vain 49 euroa / kk

(sopimusaika 36 kk, 15 tkm/v)

Mitsubishi Outlander, alk. vain 41 euroa / kk

(sopimusaika 36 kk, 15 tkm/v)