Delta Auto myy pohjoisen toimipisteitään

Autoalan markkinatilanne jatkuu edelleen erittäin haastavana. Tämän vuoksi keskitämme resurssejamme ja toimintaamme Pohjois-Suomessa Oulun-toimipisteeseen ja myymme Kajaanin, Keminmaan, Seinäjoen ja Rovaniemen toiminnot.

Pörhön Autoliike Oy ostaa Rovaniemen liiketoiminnan kokonaan, Kajaanin Kia-liiketoiminnan eli myynnin ja huollon sekä Keminmaan Kia- ja Mitsubishi-liiketoiminnan.
Rovaniemellä ja Keminmaalla toiminta jatkuu nykyisissä toimipaikoissa Pörhön nimissä. Kajaanin monimerkkihuolto ja vaihtoautomyynti jäävät Delta Autolle.

Seinäjoen liiketoiminta myydään kokonaan J. Rinta-Joupille. Seinäjoella toiminta jatkuu Delta Auton nykyisissä tiloissa.

Keminmaan Opel-liiketoiminta siirtyy uudelle toimijalle, joka julkistetaan lähitulevaisuudessa.

Myytyjen toimintojen henkilöstö siirtyy uusille omistajille vanhoina työntekijöinä, ja heidän työsopimustensa ehdot pysyvät ennallaan.
Liiketoimintojen siirto tapahtuu 31.12.2014 ja astuu voimaan heti.  Muiden Delta Auton toimipisteiden toiminta jatkuu normaalisti.

Kehitämme toimipaikkoja

Toimipisteiden myynnin jälkeen Delta Auto keskittyy jäljelle jäävien toimipaikkojensa kehittämiseen. Tavoitteena on nopeuttaa liiketoiminnan positiivista kehitystä ja saada kaikki toimipaikat kannattaviksi mahdollisimman pian.

Vaikka Delta Auto on onnistunut nyt myytävissä toimipaikoissa hyvin Kian myynnissä, kokonaisuudessa toimipisteiden toiminta ei ole vastannut niille asetettuja tavoitteita ja siksi toimipisteistä on päätetty luopua.
Autoalalla markkinatilanne on hankala, joten Delta Auto haluaa käyttää resursseja mahdollisimman tehokkaasti. Siksi keskitämme Pohjois-Suomen-toimintomme Oulun-toimipisteeseen ja panostamme jatkossa entisestään Oulun liiketoiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja: Jari Lepistö, toimitusjohtaja, Delta Auto