Delta Auto laajentaa Lappeenrannassa

Katsastajankadun uusista laajennetuista tiloista löytyvät ensi toukokuusta lähtien Delta Auton jälleenmyymien Kian ja Mitsubishin uudet autot, Delta Auton vaihtoautot sekä huoltotoiminta korjaamoineen.

Delta Bavarian liiketilojen laajennus Lappeenrannan Katsastajankadulla on alkanut. Alueelle nousee uusi autokeskittymä, joka pystyy palvelemaan Kaakkois-Suomen ja lähialueiden asiakkaiden autoilutarpeita entistä paremmin.

”Uuden liiketilan päätarkoitus on tarjota asiakkaillemme entistä parempaa paikallista palvelua. Haluamme, että asiakkaamme löytävät kaikki palvelumme ja tuotteemme saman katon alta”, Delta Auton Bavaria-liiketoiminnasta vastaava aluejohtaja Tero Lehtinen sanoo.

BMW:tä jälleenmyyvä Delta Bavaria toimii jo uusissa tiloissa Katsastajankadulla. Nyt liiketiloja uudistetaan ja laajennetaan niin, että kaikki Delta Auto Lappeenrannan toiminnot siirtyvät uusiin tiloihin.

”Investointimme uusiin tiloihin on mittava ja odotuksemme autokaupan positiiviselle kehitykselle Lappeenrannan alueella korkealla. Toivomme, että toimintamme kehittäminen mahdollistaa jatkossakin lappeenrantalaisten autoalan osaajien työllistämisen”, Lehtinen jatkaa.

Laajennusosan rakentamisesta vastaa RKL Koivukoski Oy.