AUTOMYYJIÄ JÄRVENPÄÄN, HYVINKÄÄN JA KONALAN DELTA AUTOIHIN

Haemme motivoituneita ja myyntityötä pelkäämättömiä myyjiä myyntitiimiemme vahvistukseksi kolmeen toimipisteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat ajoneuvojen ja lisävarusteiden myynti Delta Auton myyntiprosessin mukaisesti, asiakaspalvelu kasvotusten, puhelimitse sekä sähköpostitse, tarjousten ja laskelmien laatiminen sekä myyntikampanjoiden ja mainonnan hyödyntäminen myyntityössä. Järvenpään ja Hyvinkään toimipisteisiin haemme sekä uusien että käytettyjen autojen myyjiä ja Konalan toimipisteeseen uusien autojen myyjää.

Odotamme sinulta aitoa asiakashenkisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä aiempaa kokemusta myyntityöstä. Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet ja tarjota ratkaisuja, jotka luovat pohjan kannattavalle ja pitkäikäiselle asiakassuhteelle. Kaupallisen alan koulutus sekä kiinnostus autoalasta katsotaan, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä kykyä hyödyntää tietotekniikkaa työssäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa, ison talon edut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kenttäjohtaja Teemu Hakala +358 40 342 7012. Lähetä hakemuksesi 30.4.2018 mennessä tästä linkistä. Kerrothan hakemuksessasi, mihin toimipisteeseen haet. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tutustu Delta Autoon tarkemmin: