Viikonloppunäyttely 14.-15.1

Viikonloppunäyttelyssä esillä mallistojen uutuuksia. Lisäksi viikonlopun ajan myös huikeita tarjouksia! Deltan liikkeet poikkeuksellisesti avoinna myös sunnuntaina 11-15!

 

Kia Viikonloppu

ceed_edition7

Kia esittelee näyttelyviikonloppuna uuden etuvetoisen Sportage-mallin diesel-automaatilla, uutuutena myös bensiini-neliveto!

Tarjouksia on monia, edut huikeita. Viikonlopun tärppinä erä Kia cee’d Sportswagon Edition 7 ja LX malleja kuluttomalla ja korottomalla rahoituksella – korko 0 % ilman kuluja!

Talven ollessa hurjimmillaan Kia-mallistoon on myös tarjolla talvipaketteja, jopa 2422 € asiakasedulla. Saatavilla Optima, Sportage ja cee’d-mallistoihin.

Mitsubishi Viikonloppu

17_asx_cut_02_eu_1000x400

Mitsubishin uusi vuoden 2017 ASX-malli on nähtävillä viikonloppuna ja mallistoon on saatavilla huikeita tarjouksia!

Erityisesti kannattaa uuden Mitsubishin ostajan pitää silmällä ASX ja Outlander-mallistoon saatavaa Mitsubishi Talvipakettia, jonka saa vain 199 € hintaan autokaupan yhteydessä. Asiakasetu yli 1700 € ! Myös L200-mallistoon on saatavilla varusteita 2000 € edestä!

Mazda Viikonloppu

mazdapaivat2017-1163x400

Mazdan osalta koko mallistoon löytyy nyt tarjouksia joka lähtöön. Alennettu korko ja huikeat varuste-edut takaavat ettei viikonloppu jää kuivaksi.

Viikonlopun Mazda-tarjoukset »

Opel Viikonloppu

fi-offers-index-astra-sports-tourer-1184x508-home

Delta Auto Forssassa on viikonloppuna huikeita Opel-etuja! Erilaisia etuja on saatavilla koko mallistoon, katso lisää linkistä ja tule Forssan liikkeeseen katsastamaan tarjonta.

Kaikki Opel-tarjoukset »

BMW Viikonloppu

bmw_business_exclusive_1000x400_touring

Viikonloppuna pääsee myös tutustumaan BMW:n uuteen 3-sarjan Business Exclusive Edition-mallistoon, jossa varuste-etu on jopa 6000 €. Business Exclusive Edition-mallit ovat varustettu xDrive-nelivedolla, ylellisillä nahkaistuimilla ja kattavilla varusteilla.

BMW 3-sarjan Business Exclusive » 

 

Viikonloppuna liikkeet auki myös sunnuntaina klo 11-15

Tervetuloa Delta Autoon!