Uudistunut Mazda CX-3 ensiesittelyssä

Mazda CX-3 on ainutlaatuinen crossover, joka on suunniteltu ja rakennettu kunnioittaen puhdasta ajonautintoa. Palkittu SKYACTIV -teknologia tarjoaa sporttisen suorituskyvyn ilman kompromisseja, sekä dynaamisen tarkan ohjaustuntuman. Tunne Jinba Ittai, ole yhtä auton kanssa.

Uudistuneen ja todella tyylikkään 2017 Mazda CX-3:n sisätilojen hiljaisuuteen ja laatuun on kiinnitetty entistä enemmän huomiota. Lukuisten turvallisuusjärjestelmien lisäksi uutena ominaisuutena tulee ajomukavuutta parantava G-Vectoring Control (GVC). Tämä ainutlaatuinen järjestelmä tekee ajamisesta entistä tunnokkaampaa, rennompaa ja nautinnollisempaa.

Mazdan ajettavuus perustuu Jinba Ittai “rider-and-horse-as one” –filosofiaan, jossa kuljettajan ja auton välinen vuorovaikutus on saumatonta. 2017 Mazda CX-3:n uudistettuihin sisätiloihin kuuluvat mm. paremmalla grafiikalla varusteltu mittaristo, värillinen heijastusnäyttö (ADD) sekä lämmitettävä ohjauspyörä. Lisäksi auton vakiovarustuksiin kuuluu täysin suomenkielinen puheohjaus.

Huippunopeus 200 km/h *
Kiihtyvyys 0-100 km/h 8,7 sekunnissa *
EU yhd kulutus alkaen 4,0l/km **
CO2 päästöt: alkaen 105g/km **

* Mazda CX-3 150hv AWD mallit manuaalivaihteistolla
** Mazda CX-3 105hv etuveto dieselmallit manuaalivaihteistolla.

Tervetuloa koeajolle!

Varaa Mazda-koeajo