Uusi Optima Sportswagon

ODOTETTU EDUSTUSLUOKAN FARMARI TÄYNNÄ TILAA JA TEKNOLOGIAA.

Kia-mallisto on vihdoin laajentunut isolla farmarilla. Uudessa Optima Sportswagonissa korostuvat edistynyt teknologia, mukavuus ja innovaatiot. Se on täynnä tuoretta ajattelua – ja runsaasti tilaa. Urheilullinen profiili ja suorituskyky sekä tyylikäs sisustus viimeistelevät ajonautintosi.

Mallisto alkaen 30.990 €

Uusi Optima Sportswagon.

Katso koko Optima mallisto 

 

Ylellisesti tilaa.

optima-sw-uusi2

Optiman pehmeä sisustus on suunniteltu tilavaksi ja erittäin miellyttäväksi. Ylellisen tilava matkustamo mahdollistaa mukavan istuma-asennon. Monet nerokkaat yksityiskohdat, kuten istuinasennon muistilla varustetut ilmastoidut etuistuimet, pitävät olosi raikkaana ja miellyttävänä. Matkustamo on myös erittäin hyvin äänieristetty, joten siellä on virkistävän hiljaista.

8-suuntaisesti säädettävissä sähkötoimisissa etuistuimissa on kuljettajan puolella 4-suuntainen ja etumatkustajan puolella 2-suuntainen ristiseläntuen säätö, joka takaa mukavan istuma-asennon.

Lämmitettävät ja ilmastoidut etuistuimet pitävät olosi raikkaana kesällä ja mukavan lämpimänä kylmällä ilmalla.

Mukavuutta lisää myös istuimen muistitoiminto, joka tallettaa sekä kuljettajan istuimen  että sivupeilien asetukset.

 

Tyylikkyyttä, mielenrauhaa ja mukavuutta.

sisatilat-optimasw-900x300

Koe uuden Optiman erittäin mukavat sisätilat. Laadukkaat ja pehmeät materiaalit tekevät sisätiloista erittäin hienostuneet ja kiiltävät mustat yksityiskohdat korostavat tyylikästä vaikutelmaa entisestään. Ohjaamo on suunniteltu erityisesti kuljettajaa huomioiden, joten kaikki tarvittava on käden ulottuvilla.

Voit myös olla täysin varma, että uudessa Kia Optimassa matkustat turvallisesti kaikissa olosuhteissa. Aina tien päällä avustavasta innovatiivisesta teknologiasta aktiivisiin turvallisuustoimintoihin, jotka suojelevat sekä auton matkustajia että jalankulkijoita. Optima takaa sinulle mielenrauhan.

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
Järjestelmä tunnistaa sekä edellä ajavat autot että tietä ylittävät jalankulkijat. Järjestelmä valvoo muiden ajoneuvojen etäisyyttä ja nopeutta antureilla ja kameralla sekä varoittaa kuljettajaa mahdollisesta törmäysuhasta. Ellei kuljettaja reagoi, auto pyrkii estämään onnettomuuden tai vähentämään mahdollisia vahinkoja.

Mukautuva vakionopeussäädin
Tutka mittaa etäisyyttä edellä kulkevaan ajoneuvoon ja säilyttää automaattisesti turvallisen etäisyyden säätämällä auton nopeutta kuljettajan asettamaan maksiminopeuteen saakka, vaikka kuljettaja ei käyttäisi jarru- tai kaasupoljinta.

Kaistavahti
Kaistavahti avustaa pitämään autosi kaistalla, mikäli kuitenkin ajaudut lähelle reunaviivaa kaistavahti antaa äänimerkillä varoituksen.

Kuolleen kulman tunnistin ja kaistanvaihtoavustin
Kuolleen kulman tunnistus valvoo takana olevia katvealueita tutkien avulla ja varoittaa sivupeilissä olevalla vilkkuvalolla. Se varmistaa, ettei sinua yllätetä. Kaistanvaihtoavustin tunnistaa viereisellä kaistalla jopa 70 metrin päässä takana lähestyvät ajoneuvot ja ilmoittaa niistä sivupeilien sekä mittariston näyttöjen avulla.

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä
Tuulilasiin sijoitettu kamera tunnistaa nopeusrajoituskyltit ja näyttää tiedot mittaristossa ja navigointinäytöllä.

 

 

Katso Deltan Optima hinnasto >> 

Katso lisää varusteista Kia maahantuonnin sivuilta >>

 


 

Varaa koeajo: